Om forlaget Uro

Forlaget Uro er en portal ind til bøgernes smukke verden og et vindue ud til alle de muligheder, som et forlag giver. Forlaget er en murren under jorden, en sækfuld drømme om oprør og skønhed, der langsom knager i rødderne forneden, og risler gennem bladene foroven.

Forlaget opstod en spæd sommerdag i 2014 på Dronning Louises bro og det har langsomt fået form og farve af de udgivelser og tanker der er dukket op hen ad vejen. Forlaget har en grafisk tråd, der binder udgivelserne sammen, og desuden en lyrisk åre, samt en feministisk og repræsentationsorienteret ånd.

 

Uro er et enkvindesforlag som oftest har hænderne fulde. Af samme grund kan forlaget ikke tilbyde at vurdere uopfordrede manuskripter, men bliver glade for at modtage en mail med en kort beskrivelse af dit værk. På baggrund deraf melder vi tilbage om vi gerne vil læse videre.

Til gengæld opfordrer vi alle til at søge bredt og samtidigt, og ikke vente på svar (hverken fra dette forlag eller fra andre), da det vigtigste er at litteraturen finder sine læsere, og at forfatteren ikke bliver holdt hen i uholdbar venteposition.

Skriv til Uros forlægger Shëkufe Tadayoni Heiberg her 

 

 

 

 

Læs Uros FORLAGSMANIFEST her

forlagetside